[B] Contra el Desallogtament de Can Vies a Barcelona

Can Vies
Si ens toquen a una ens toquen a totes!
Dilluns 27 de Maig antidisturbis dels mossos d'esquadra han desallotjat el CSOA Can Vies, un centre social okupat des de fa 17 anys al barri de Sants de Barcelona, punt de trobada i participació política assambleària de diferents lluites social. Just després del desallotjament ha començat la demolició de l'edifici, a la qual s'ha respost contundentment.

La ciutat està vivent dies de forta repressió contra les manifestacions contínues de solidaritat, barricades i accions diverses. Hi ha hagut més de 100 ferits a causa de la brutalitat policial, més de 60 detencions, i s’han obert uns 40 processos penals. El desallotjament i enderroc del CSA Can Vies han fet vessar el got de la ràbia per tanta injustícia social.

 

La solidaritat s'ha demostrat tant a Catalunya com a altres llocs, per exemple, dijous a Hamburg. No ens quedarem callades davant dels desallotjaments i de totes les formes de respressió. Demostrem a Berlin la solidaritat sense fronteres, defensem les estructures autonomes, demostrem resistència contra el desallotjament del CSOA Can Vies.

 

DIUMENGE 1 de JUNY a BOXHAGENERPLATZ  a les 16h amb puntualitat


MANIFESTACIÓ ESPONTÀNIA (a la cantonada Grünberger//Gabriel-Max-Straße davant de „Zilona Gora“)


Es pot aprofitar per a camuflar-se entre la gent, ja que hi haura mercat al carrer com cada diumenge. Volem fer una manifestació no registrada i dinàmica pel barri de Friedrichshain. Com que la policia hi serà, és important que sortim amb puntualitat a les 4, per poder esquivar-los.