NO G20 HAMBURG: CALLING TO FOLLOW AKKRAAK GREEK NEWS

Alles zum G20-Gipfel 2017 auf Indymedia linksunten

Προς όλες και όλους τους συντρόφους/συντρόφισσες που θα παρευρεθούν στην συνάντηση των G20 στο Αμβούργο.

Προς όλες τις συλλογικότητες και ομάδες που έρχονται από τις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου, ειδικά από Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία και θέλουν να παρακολουθήσουν τα γεγονότα μέσα από την Αναρχική μας ματιά.


Εμείς ως Ak-Kraak, θα βρισκόμαστε στο Αμβούργο προκειμένου να συμμετέχουμε και να καταγράψουμε τις δράσεις που οργανώνει το παγκόσμιο αντικαπιταλιστικό κίνημα.
Η Ak
-kraak ιδρύθηκε στο Βερολίνο το 1990 και είναι η πρώτη βιντεοκολλεκτίβα στην Ευρώπη. Είμαστε μέρος του παγκόσμιου ανεξάρτητου κοινωνικού δικτύου, και παράγουμε πληροφόρηση και ενημέρωση με την δική μας ματιά. Την ίδια στιγμή, κινούμαστε ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας αλλά και στα μαζικά μίντια που την στηρίζουν, σερβίροντας στον λαό τοξική παραπληροφόρηση.

Με όπλα την ειρωνεία και τον σαρκασμό, προωθούμε το δικαίωμα μας σε μια εναλλακτική φωνή ενάντια στον καπιταλισμό.
Η ομάδα μας είναι διεθνής και κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Αμβούργο, θα παράγουμε οπτικοακουστικό υλικό στα Ελληνικά
-Ιταλικά-Ισπανικά έτσι ώστε οι σύντροφοι μας αλλά και οι πολίτες του Ευρωπαϊκού Νότου να μπορούν να έχουν μια εικόνα από τις αντισυγκεντρώσεις στην συνάντηση κορυφής στο Αμβούργο, μακριά από την προπαγάνδα των μίντια της εξουσίας.


Χτίζουμε ένα δίκτυο με Blogs, ραδιόφωνο και βίντεο και συνεργαζόμαστε με άλλες ακτιβιστικές ομάδες.
Θα βρείτε αναρτήσεις μας στους ακόλουθους συνδέσμους:
https://akkraak.noblogs.org/

https://vimeo.com/akkraak

Μείνετε συντονισμένοι!
AK-KRAAK VIDEO COLLECTIVE BERLIN